​Alt i tagpap

Vi har alt i tagpap

​15 års produktgaranti

Vi står inde for vores produkter

​Materialeer i høj kavlitet

Vi bruger kun det bedste

​Listetækning af tag udføres professionelt

Skal du have lagt nyt tag med tagpap, tilbyder jeg flot listetækning, så det færdige slutresultat bliver, som du ønsker det. Jeg kører fortrinsvis i Aabybro, Aalborg og Brønderslev, men jeg kommer gerne rundt i hele landet, hvis du har brug for en kompetent fagspecialist.

Med 19 års erfaring som professionel tagdækker ved jeg, hvordan et tag kommer til at se pænest ud. Det handler om finish og de sidste detaljer, der er med til at gøre det hele fuldendt. Men listetækning tjener også en anden funktion end blot at være pænt. Det dækker også listerne til, så der ikke kan trænge regn eller andet ind.

Få udført listetækning i høj kvalitet

Søger du en virksomhed, der er perfektionistisk i sin tilgang til listetækning, er jeg uden tvivl den rette til opgaven. Jeg går ikke på kompromis med mit håndværk eller min faglige og personlige integritet. Du kan derfor trygt komme til mig, hvis du skal bruge en tagdækker til et større projekt eller en mindre opgave.​

Jeg kommer ud og tager en snak med dig om dine ønsker og behov, samt kommer med prøver for at give forskellige eksempler. Dertil bliver der taget stilling til, hvad du gerne vil have, hvorefter jeg giver et konkret tilbud, som er ganske uforpligtende. Sætter du pris på kvalitet, der holder, er du velkommen til at kontakte mig, når du har behov for min ekspertise.

Få et godt tilbud på tækning af dine taglister

Vil du have et tilbud på listetækning af din bolig - ny som gammel - kan du kontakte mig for at få en nærmere aftale, hvor jeg kommer ud og ser på opgaven. Har du brug for råd og vejledning omkring tag, er jeg også til rådighed.

Kontakt mig allerede i dag på telefon 40 32 79 84, eller skriv til mig på skovstagdaekning@gmail.com.

Følg os

på Facebook​

Se hvad der rører sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.

Firma

Skovs Tagdækning

v/Morten Søren Skov

Telefon