​Alt i tagpap

Vi har alt i tagpap

​15 års produktgaranti

Vi står inde for vores produkter

​Materialeer i høj kavlitet

Vi bruger kun det bedste

​Nyt tag tilbydes i kvalitetsmaterialer

Skal du have nyt tag på din bolig i Aabybro, Aalborg eller andre steder i Brønderslev, kommer jeg gerne ud med forskellige prøver og konkrete eksempler på min kunnen. Har I selv en masse idéer, lytter jeg naturligvis til dem og vil imødekomme dem bedst muligt, således at I får det tag, I ønsker jer.

Et nyt tag kan se ud på mange måder og laves i mange materialer. Jeg kan rådgive jer om, hvilke materialer der er gode og langtidsholdbare og ikke kræver nogen særlig vedligeholdelse. Ydermere udfører jeg udelukkende tagarbejde i kvalitetsmaterialer, så jeg kan stå 100% inde for det færdige produkt.

Få et nyt tag af høj kvalitet hos os

Tagpap er min helt store force. Jeg har intet mindre end 19 års erfaring som tagdækker, og har gennem årene lagt nyt tag på mange boliger, samt udført gennemgribende renoveringer. 


​Kvaliteten af mit håndværk er altid mit altoverskyggende fokus, hvor jeg ikke går på kompromis med noget som helst. Alt skal være perfekt, da jeg vægter tilfredse kunder som det vigtigste for min forretning.​

Er I interesseret i at høre mere om jeres muligheder for et nyt tag, kommer jeg gerne og tager en uforpligtende snak og kan på stedet give jer et godt tilbud på, hvad det vil koste at lave tag på jeres bolig.

​Uanset om boligen først skal bygges, eller om det er en ældre bolig, er jeg klar til at tilbyde min ekspertise, viden og erfaring.

Kontakt mig gerne for at lave en aftale

Skal vi sammen se på et nyt tag, er I velkomne til at kontakte mig for en aftale. Her tager vi sammen stilling til, hvad der vil være bedst i jeres tilfælde med afsæt i jeres budget og ønsker. I kan kontakte mig på telefon 40 32 79 84 eller skrive til mig på skovstagdaekning@gmail.com.

Følg os

på Facebook​

Se hvad der rører sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.

Firma

Skovs Tagdækning

v/Morten Søren Skov

Telefon