​Alt i tagpap

Vi har alt i tagpap

​15 års produktgaranti

Vi står inde for vores produkter

​Materialeer i høj kavlitet

Vi bruger kun det bedste

Tagpap tilbydes i høj kvalitet​

Skal du have tagpap på dit tag, er jeg specialist med mere end 19 års erfaring som selvstændig tagdækker for private kunder i Aabybro, Aalborg og resten af Brønderslev. Jeg kan lave alle former for tage med tagpap i høj kvalitet, som giver en lang holdbarhed og en solid slidstyrke, hvis du ønsker en god løsning.

Før et eventuelt projekt igangsættes, kommer jeg ud til dig og tager en snak med dig om dine ønsker. Her tager vi sammen stilling til, hvad der skal laves i forhold til tagpap, så der bliver forventningsafstemt, og du får præcis den løsning, du har brug for. Jeg er af den overbevisning, at god kommunikation er vejen til det bedste resultat for alle.

Få 15 års garanti på tagpap hos os

Når jeg udfører en opgave med tagpap, får jeg mine materialer fra en professionel leverandør. Jeg giver 15 års garanti med på produktet, så du trygt kan bestille hos mig. Jeg arbejder udelukkende med nogle af branchens bedste og mest holdbare materialer, da jeg lever af glade og tilfredse kunder.

Sætter du pris på godt håndværk og et veludført stykke arbejde med flot tagpap, er jeg den rette til opgaven. Jeg overholder alle aftaler og kommer gerne sent om aftenen, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med tagpappet. Jeg er der for mine kunder og står på mål for mit håndværk.

Få et godt tilbud på en god pris i dag

Har du en mindre opgave, hvor der skal lægges tagpap på mindre end 20 kvadratmeter, kører jeg med en timepris. Derudover er det pris per kvadratmeter. Jeg begynder ikke timeprisen, før arbejdet begyndes, og tager derfor ikke kørselspenge for det.

Kontakt mig for at få et godt tilbud på tagpap på din bolig på telefon 40 32 79 84, eller skriv til mig på skovstagdaekning@gmail.com.

Følg os

på Facebook​

Se hvad der rører sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.

Firma

Skovs Tagdækning

v/Morten Søren Skov

Telefon