​Alt i tagpap

Vi har alt i tagpap

​15 års produktgaranti

Vi står inde for vores produkter

​Materialeer i høj kavlitet

Vi bruger kun det bedste

​Tagrenovering tilbydes på alle tage

Trænger din gamle bolig til en gennemgribende tagrenovering, er jeg en professionel tagdækker med 19 års erfaring. Jeg kører primært i Aabybro, Aalborg og Brønderslev, men hjælper gerne i hele landet, hvor der er brug for mig. Jeg renoverer alle typer tage og har størst kompetencer inden for tagdækning med tagpap, når der skal lægges nyt tag på.

Der kan være mange gode grunde til at investere i en grundig tagrenovering. Er dit tag utæt, er der en masse spildte varmekroner, der hver dag dræner din budgetkonto. Ved at få renoveret taget vil det blive så godt som nyt, og du sparer mange penge på både kort og lang sigt. Skal jeg hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Effektiv tagrenovering genskaber boligens værdi og udseende

Et gammelt, slidt tag gør ikke godt for nogen. Hverken for din bolig eller din økonomi. Skal du sælge, vil det have negativ indvirken på prisen at have et tag, der ikke er langtidsholdbart. Her vil en grundig tagrenovering gøre underværker - og du vil kunne tage en bedre pris for din bolig.​

Yderligere er der også nogle udseendemæssige fordele ved at få renoveret taget. Det ser meget pænere ud med et nyt tag i for eksempel tagpap, og det giver din bolig et mere nutidigt og opdateret udseende. Og så bidrager et sundt tag til et bedre indeklima, da det formår at holde på varmen.

Få et tilbud på renovering af dit tag i dag

Skal vi sammen se på tagrenovering af dit gamle tag, kommer jeg gerne ud til dig og ser på det. Her vil jeg komme med mine anbefalinger til, hvad der bør gøres, samt give et konkret, men uforpligtende tilbud på dit tag.

Kontakt mig for nærmere aftale på telefon 40 32 79 84, eller skriv til mig på skovstagdaekning@gmail.com, så finder vi ud af det sammen.

Følg os

på Facebook​

Se hvad der rører sig i vores virksomhed på facebook. Vi opdaterer løbende med nyheder, gode tilbud og med billeder af vores nyligt udførte arbejde.

Firma

Skovs Tagdækning

v/Morten Søren Skov

Telefon